Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

29/04/2015

Quatre corals canten 'A una sola veu'

El concert es va fer a l'Auditori Eduard Toldrà El concert es va fer a l'Auditori Eduard Toldrà

El concert s'organitza anualment dins del programa per a la gent gran Primavera Activa

L'Auditori Eduard Toldrà va acollir aquest dimarts el tradicional concert coral "A una sola veu", que se celebra anualment dins el programa d'activitats per a la gent gran Primavera Activa. Enguany es commemorava el desè aniversari de les trobades de corals de gent gran de Vilanova i la Geltrú.

En aquesta ocasió les corals participants van ser el cor Les veus de l'Aula de l'Aula d'Extensió Universitària del Garraf, la Coral l'Albada de Can Pahissa i la Coral de l'Esplai "La Caixa". Aquesta desena edició va comptar amb la participació d'una coral de la comarca convidada, la Coral Rossinyol del Casal de Sant Pere de Ribes.

L'edició d'enguany contemplava dues novetats. Per una banda, la Coral de la Gent Gran de Mar, que sempre havia participat en la trobada, en aquesta ocasió no hi va poder ser present ja que es troben en un moment de transformació i necessitaven més temps per assajar i consolidar les novetats que volen incorporar.

L'acte va comptar amb la presència de l'alcaldessa de la ciutat, Neus Lloveras, qui va agrair la participació de les corals i dels seus 150 cantaires. El públic assistent, que va omplir l'aforament de l'Auditori municipal, va gaudir d'una agradable tarda musical, que va estar conduïda per Montse Lago, col·laboradora en l'organització.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00