Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

06/10/2016

Neàpolis i Banc Sabadell uneixen forces a favor dels emprenedors

Joan Carles Lluch, gerent de Neàpolis i Salvador Hernández, director de Zona de Banc Sabadel    Joan Carles Lluch, gerent de Neàpolis i Salvador Hernández, director de Zona de Banc Sabadell

El programa BStarup d'aquesta entitat financera ofereix condicions preferents per posar en marxa noves idees de negoci

L'Agència pública d'Innovació Neàpolis i BStarup, el programa de suport a emprenedors del Banc Sabadell han formalitzat un conveni de col·laboració mitjançant el qual l'entitat financera oferirà productes bancaris i finançament, en condicions preferents a emprenedors i empresaris que comptin amb l'acompanyament i/o suport de Neàpolis. L'acord signat ahir dimecres per Salvador Hernández, director de Zona de Banc Sabadell a Vilanova i la Geltrú i Joan Carles Lluch, director-gerent de Neàpolis, té per objectiu facilitar el finançament de les starups.

Banc Sabadell ofereix suport a emprenedors que posen en marxa un negoci. En aquesta línia, el programa BStartup ha especialitzat 88 oficines a tot l'estat espanyol en startups. A més, l'entiat financera disposa del programa BStartup 10 per startups digitals, que realitza inversió en equity en fase inicial a deu empreses a l'any a les que també s'acompanya en el seu creixement amb un programa d'alt rendiment.

Pel que fa a Neàpolis, l'Agència Pública d'Innovació disposa d'un espai cowork de base tecnològica situat al tercer pis de l'edifici i del nou viver Crea&Co per a empreses tecnològiques, de recent creació. Tant els emprenedors del cowork com les empreses ubicades a la planta baixa de Neàpolis són susceptibles d'accedir al finançament d'aquest programa.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00