Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

17/11/2015

Es posen en marxa les aules d'estudi per a infants amb dificultats d'aprenentatge

L'IMET acollirà aquestes aules d'estudi fins al juliol   L'IMET acollirà aquestes aules d'estudi fins al juliol

Diplomats en educació social faran reforç escolar i treballaran els hàbits amb infants en situació de vulnerabilitat

La Regidoria de Serveis Socials ha posat en funcionament aquesta setmana quatre aules d'estudi per a nens i nenes en situació de vulnerabilitat i que presenten dificultats d'aprenentatge.
Es tracta de dues aules per a alumnes de primària, i dues per als de secundària, amb l'atenció directa de diplomats en educació social, que atendran 8 infants per aula. Serà en un espai cedit a l'IMET, dues tardes per setmana durant dues hores, i que funcionarà des d'aquesta setmana fins al juliol de 2016.

Les aules d'estudi responen al projecte d'integració als centres educatius, que permet el treball conjunt entre els centres i el serveis socials municipals, que són els qui detecten i deriven els infants que han de ser atesos en aquestes aules.

La posada en funcionament d'aquestes aules va ser aprovada pel Ple municipal d'aquest mes de novembre. La situació social desfavorida de les famílies és un dels factors que té una incidència negativa en el nivell educatiu que els infants assoleixen en l'àmbit escolar. Per donar resposta a aquesta situació, es planteja aquest programa de reforç escolar, sota el nom “Crea i aprèn”, que treballi alhora l'adquisició d'hàbits i tècniques d'estudi, la facilitació d'aprenentatges, el desenvolupament personal i el foment de l'autonomia personal i social, entre d'altres.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00