Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

13/03/2013

Continuen les xerrades sobre petita infància al CDIAP Garraf

Els problemes amb el menjar són dels que més preocupen els pares i mares     Els problemes amb el menjar són dels que més preocupen els pares i mares

El Centre de Desenvolupament Infantil i Atenció Precoç del Garraf ofereix xerrades informatives a les famílies i professionals de l'àmbit. La propera xerrada tracta sobre els infants que els costa menjar

El CDIAP Garraf proposa un cicle de xerrades informatives adreçades a famílies i als diferents professionals, en el marc del programa de petita infància (0 a 3 anys) de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú. En aquest espai es pretén donar resposta als dubtes que van sorgint en el desenvolupament infantil, i aportar eines per ajudar a resoldre qualsevol situació.

Un dels problemes que més preocupa els pares i mares amb infants petits és l'alimentació. Per això divendres vinent, dia 22, es farà la xerrada "El meu fill/a no menja. Què puc fer?".

El cicle continua a l'abril. "Com educar els nostres fills" és el títol de la xerrada de divendres 26.

Finalment, divendres 31 de maig la xerrada ens explicarà "Quan i com retirar els bolquers". Per assistir a aquesta xerrada es recomana inscriure's prèviament trucant al CDIAP, al telèfon 93- 815 64 43.

Totes les xerrades es fan a les 9.30h al CDIAP Garraf 2, al carrer de Cristòfol Raventós, 1, a càrrec de les psicòlogues del CDIAP Garraf Montse Asensio i Aurora Baena. L'assistència és gratuïta, i s'oferirà servei de guarda en cas que sigui necessari. Per qualsevol dubte o aclariment es pot trucar al servei.

L'organització va a càrrec del Centre de Desenvolupament Infantil i Atenció Precoç del Garraf, amb el suport de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, que organitza xerrades informatives de manera periòdica.

La primera xerrada d'aquest cicle es va fer al gener a la Biblioteca Armand Cardona Torrandell, sota el títol "Aprenem a mirar contes". També al gener es va celebrar el taller pràctic "Tens o esperes un nadó? Tens dubtes? Vine i t'assessorarem en l'etapa de 0 a 18 mesos". Al febrer el tema va ser "El meu fill/a no parla. Què puc fer?".

Podeu consultar i imprimir-vos el programa aquí

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00