Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

14/12/2015

Ballem solidari al Foment Vilanoví, amb recollida d'aliments per a l'Economat de Vilanova i la Geltrú

 Ballem? al Foment Vilanoví    Ballem? al Foment Vilanoví

El gairebé centenar de persones que hi van assistir van aportar oli, llegums, llet i llaunes de conserva, entre altres.

Gairebé un centenar de persones van participar ahir diumenge a l'edició especial del Ballem?, del Foment Vilanoví. Igual que en edicions anteriors, l'activitat tenia un marcat component solidari, ja que es tracta del darrer ball de l'any. En aquesta ocasió, i en coordinació amb la Mesa d'Entitats Socials, es va demanar als assistents que portessin aliments destinats a abastir l'Economat de Vilanova i la Geltrú. D'aquesta manera es van poder omplir diverses caixes amb ampolles d'oli, llegums, llet i llaunes de conserva, entre altres productes.

El Ballem d'aquest diumenge va comptar amb la presència de l'Alcaldessa de Vilanova i la Geltrú, Neus Lloveras, la regidora de Gent Gran, Blanca Albà i la regidora de Serveis Socials, Gisela Vargas. La màxim representant municipal va voler agrair el gest solidari de tots els assistents, alhora que va remarcar la importància de promoure activitats de lleure per a la gent gran. "Des del govern de la ciutat creiem que és important organitzar activitats adreçades a la gent gran i per això aquest any hem volgut ampliar el Cicle dels Balls per a la Gent Gran del Foment, a una freqüència de quinze dies"

Ballem?En aquesta ocasió l'ambientació musical va anar a càrrec del grup Duet Ambient. A més, els assistents varen poder gaudir d'una xocolatada amb coca per gentilesa del Cafè del Foment.

 

 
L'alcaldessa i les regidores vilanovines, ahir a la tarda

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00