Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

07/09/2016

Es convoquen als equips de la lliga de futbol sala Vilanova per tal que escullin el club que ha d'organitzar la lliga 2016/2017

La convocatòria es farà el dimecres 14 de setembre, a les 20.30 hores, a la Sala Polivalent de l'Estadi de Futbol dels Alumnes Obrers.

L'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú convoca a tots els equips que la temporada passada van participar en la Lliga de Futbol Sala Vilanova, per tal que siguin ells els encarregats d'escollir el club organitzador de la competició durant la temporada 2016/2017.

La Lliga de Futbol Sala ha estat organitzada en els darrers anys per l'associació de Futbol Sala Ciutat de Vilanova, però enguany l'associació de Futbol Sala Casernes Vilanova ha presentat una sol·licitud per fer-se càrrec de la competició.

Davant aquesta situació, des de la Regidoria d'Esports de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, s'ha proposat reunir als representants dels equips que van participar en la lliga de futbol sala Ciutat de Vilanova de la darrera edició 2015/16, per tal que triïn quina de les dues entitats volen que es faci càrrec de l'organització de la Lliga de Futbol Sala per a la vigent temporada.

La convocatòria s'ha programat pel dimecres 14 de setembre a les 20.30 hores, a la Sala Polivalent de l'Estadi de Futbol dels Alumnes Obrers. Abans d'iniciar-se la reunió es farà un cens i acreditació dels equips i els seus representants.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00