Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

10/05/2016

El 29 de maig Vilanova i la Geltrú tornarà a ser la capital de l'esport adaptat

  La competició de gimnàstica es farà al Pavelló Municipal de Les Casernes La competició de gimnàstica es farà al Pavelló Municipal de Les Casernes

560 esportistes competiran per ser els millors en bàsquet, gimnàstica i tennis

Vilanova i la Geltrú acollirà el diumenge 29 de maig tres Campionats de Catalunya per a persones amb discapacitat intel·lectual, en les disciplines esportives de bàsquet, gimnàstica i tennis. Hores d'ara està confirmada la presència de 560 esportistes (480 bàsquet, 45 tennis i 40 gimnàstica) membres de 37 clubs i entitats de tota Catalunya, així com de tres equips de bàsquet procedents de València, Andorra i Sardenya.

Els campionats, que estan organitzats per la Federació ACELL en col·laboració amb Special Olympics Catalunya i l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, se celebraran a diferents instal·lacions esportives de la ciutat. Els partits de bàsquet es jugaran al pavelló principal i pista annex del CEM Isaac Gálvez, la competició de gimnàstica tindrà lloc al pavelló municipal de Casernes, i el campionat de tennis es disputarà a les instal·lacions del Club Tennis Vilanova.

Més de 80 voluntàries i voluntaris treballaran durant tot el dia per garantir el funcionament i l'èxit de les tres competicions. Moltes d'aquestes persones ja van participar en l'organització dels Jocs Special Olympcs 2012 en diferents tasques. Un treball sense el qual seria impossible tirar endavant esdeveniments esportius tant importants com aquests.

A banda de les pròpies competicions, s'han organitzat un seguit d'activitats lúdiques, obertes a la participació de tothom, que es faran durant tot el dia a l'exterior del CEM Isaac Gálvez.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00