Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

09/12/2015

Tot a punt per a la Mitja Marató Ciutat de Vilanova aquest diumenge

Foto: MMCV 2014 Foto: MMCV 2014

Les inscripcions s'han tancat amb un total de 1.270 participants

Aquest diumenge, Vilanova i la Geltrú acull la celebració de la vint-i-setena edició de la Mitja Marató Ciutat de Vilanova (MMCV), una prova atlètica organitzada pel Club Esportiu UPC i l'Ajuntament de VNG. També se celebrarà el IX Memorial Josep Inglada.

A partir de les 10 del matí s'iniciarà la prova, de 21 quilòmetres bàsicament urbans, que sortirà des de les pistes d'atletisme. Un total de 200 voluntaris repartits al llarg del recorregut vetllaran perquè la cursa es desenvolupi amb total normalitat. Quant als corredors i corredores, les inscripcions s'han tancat amb un total de 1.270 participants.

El recorregut de la cursa s'iniciarà a les pistes d'atletisme i passarà per: rda. d'Europa, rbla. dels Països Catalans, rbla. de Sant Jordi, rda. Ibèrica, rda. d'Europa, C-246 direcció Sant Pere de Ribes, tornada a la rda. d'Europa, c. de la masia Torrents, c. de la Piera, rda. d'Europa, façana marítima i dic de ponent, c. del Gas, c. de la Llibertat, c. de Sant Sebastià, c. dels Caputxins, c. de Sant Gregori, rbla. Principal, c. del Teatre, c. dels Picapedrers, c. de l'Aigua, c. de la Bomba, c. de l'Església, c. de Sant Antoni, c. del Palmerar, c. del Pont, pl. de Font i Gumà, c. de la Torre, pl. de l'Assumpció, c. del Castell, c. de Bonaire, c. de la Creu, c. de la Mare Isabel Ventosa, rbla. de Sant Jordi, rda. Ibèrica. La prova finalitzarà a les pistes d'atletisme.

En aquesta edició de la MMCV, el circuit serà més urbà i proper a la gent. El punt més calent de tot el circuit serà la rambla Principal, on els corredors podran gaudir de l'ambient de la ciutat. Per evitar interferències entre els vianants, el públic assistent i els corredors i corredores, hi hauran restriccions de pas i zones habilitades entre les 10.40 i les 12.15 h, aproximadament, que és la previsió perquè passin tots els participants per aquest punt.

També la celebració de la Mitja Marató afectarà el servei de bus urbà que, entre les 9.30 i les 12.30 h patirà algunes alteracions. Així doncs, s'anul·laran les parades de la façana marítima, zona centre i zona nord-est de la ciutat de les línies L1 i L2. També durant aquest interval, només es podrà donar servei des de la parada del Càmping Vilanova Park fins a la de la plaça de Catalunya, que farà el mateix recorregut, horaris i parades de les línies L1 i L2. Un cop acabada la cursa i restablert el trànsit, el servei de bus urbà tornarà a funcionar amb la normalitat d'un diumenge.

Per a més informació podeu consultar aquest enllaç.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00