Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

05/03/2015

Finalitza l'activitat de Neàpolis al MWC

 Trobada entre l'organisme governamental de Malàisia i Neàpolis, al MWC 2015    Trobada entre l'organisme governamental de Malàisia i Neàpolis, al MWC 2015

La darrera jornada del congrés mundial de la telefonia mòbil ha servit per acordar noves col·laboracions i visites a la ciutat d'empreses i organitzacions governamentals

El Mobile World Congress tancarà avui les seves portes evidenciant que és la fira mundial del sector de la telefonia mòbil. L'Èxit d'aquest certamen, quant al nombre de visitants, expositors i volum de negoci fan del MWC el millor aparador per a empreses, centres tecnològiques, organismes públics, institucions i seus governamentals. Aquesta àmplia xarxa de contactes i possibilitat de col·laboració és un dels aspectes més valorats i que més beneficien la tasca que desenvolupa Vilanova i la Geltrú a través de l'Agència Pública d'Innovació de l'Ajuntament de VNG, Neàpolis.

Entre les reunions que s'han celebrat durant el MWC 2015, La regidora de Societat de la Informació de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, Ariadna Llorens s'ha reunit a l'estand de l'organisme governamental de Malàisia al MWC amb dos dels seus representants, Azura Binti Abu Bakar i W. Tang.  La trobada, inclosa dins de l'agenda de reunions previstes en el marc de la celebració del congrés de telefonia mòbil, ha servit per estrènyer la col·laboració i els vincles entre l'Agència Pública d'Innovació, Neàpolis i el govern de Malàisia. Una col·laboració que es va iniciar l'any passat arran de la participació de Neàpolis al MWC 2014.

Ariadna Llorens ha explicat quin és l'interès de Vilanova i la Geltrú per "apropar-nos a aquest país i establir un model de col·laboració per desenvolupar producció mòbil i audiovisual". Segons ha afirmat la regidora d'Educació, Tecnologies i Societat de la Informació, la capital del Garraf i més concretament la UPC manté vincles amb les universitats de Malàisia i de fet "anualment l'Escola Politècnica compta amb alumnes d'aquest país que realitzen una part dels seus estudis a la nostra ciutat".

Pel que fa a les visites programades, al novembre es realitzarà una nova trobada entre l'oficina governamental de Malàisia i Neàpolis en el marc del congrés sobres smartcities que acollirà Barcelona. D'altra banda, representants del govern d'Egipte, que l'any passat ja van visitar Neàpolis en finalitzar el MWC 2014, tornaràn demà divendres a Vilanova i la Geltrú i mantindran una trobada amb l'alcaldessa de la ciutat, Neus Lloveras i la regidora de Societat de la Informació, Ariadna Llorens a la mateixa l'Agència Pública d'Innovació, Neàpolis.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00