Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

24/05/2016

Arriba la 19a edició de les Serenates a la Geltrú

Andrea Amador actua el 17 de juny     Andrea Amador actua el 17 de juny

El cicle de concerts es farà del 3 al 17 de juny, cada divendres, al Castell de la Geltrú

Amb tres destacades propostes d'artistes emergents, el ja veterà cicle de música de cambra "Serenates a la Geltrú" presenta els tres concerts de l'edició d'enguany.

Divendres 3 de juny obrirà el cicle el guitarrista Izan Rubio, que oferirà un recital centrat en la figura de Miquel Llobet, compositor i guitarrista nascut a Barcelona el 1876. El concert ens mostrarà l'evolució de la guitarra a l'entorn de Llobet, un recorregut per la música de guitarra dels segles XVIII, XIX i XX, amb repertori d'autors com Sor, Llobet, Tàrrega, Albéniz o Rodrigo.
Serenates p1
La formació El canto del Caballero actuarà el dia 10 de juny amb "El viatge de Cervantes: la música del seu temps", una proposta amb una primera part d'autors castellans i una segona d'autors italians, marcant la peripècia vital de l'escriptor i la seva estada a les principals ciutats d'Itàlia. En aquesta ocasió, el grup ve encapçalat per Hugo Bolívar, un jove contratenor aragonès que està consolidant una intensa carrera internacional; Emiliano Riveroll, flauta de bec i corneta; Marc de la Linde, viola de gamba; i Joan Seguí, clave.
Serenates p
La cloenda de les Serenates vindrà de la mà d'Andrea Amador, que el 17 de juny ens presentarà el programa "Rememorant Pau Casals", reproduint el repertori del concert mític que va oferir el mestre Casals a l'emblemàtica sala de concerts Mozart de Barcelona, el 1925. La violoncel·lista actuarà acompanyada per Carlos López al piano.

Els tres concerts són a les 22 h, i les entrades es poden adquirir una hora abans de cada concert al Castell de la Geltrú a un preu de 7 €.

Les Serenates a la Geltrú estan organitzades per Joventuts Musicals de Vilanova i la Geltrú amb el suport de la Regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Vilanova, i la col·laboració de Joventuts Musicals de Catalunya, Generalitat de Catalunya, Diputació de Barcelona, Conservatori del Liceu, Escola de Música Freqüències i Certamen Llobet.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00