Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

18/01/2017

Nou taller de cuina de l'Economat

El taller es farà dilluns i dimarts al centre cívic La Geltrú El taller es farà dilluns i dimarts al centre cívic La Geltrú

L'Economat de VNG organitza un nou taller de cuina econòmica, gratuït i obert a tothom. En aquesta ocasió, s'ensenyaran receptes econòmiques per fer pasta i arròs

Pasta i arrossos de l'Economat és el títol del nou taller de cuina que ha organitzat l'Economat. Una sessió gratuïta i oberta a tothom, que s'ha organitzat en dues sessions a escollir per facilitar l'assistència.

La primera serà dilluns, 23 de gener, de 17 a 19 h. L'altra opció és dimarts 24 de 10 a 12 h. Es farà al Centre Cívic de la Geltrú, a la plaça de l'Associació dels Alumnes Obrers, 1.
Les places són limitades, i cal inscripció prèvia a economatvng@gmail.com, a iparrillas@vilanova.cat, o trucant al 93 814 00 00, extensió 3476.

Les receptes econòmiques de pasta i d'arrossos inclouen plats com l'arròs de conill, els macarrons amb tonyina, canelons de verdures o rissotto verd, tots ells plats per a 8 persones elaborats per menys de 2€.

L'Economat vol ser un servei ampli, que vagi més enllà de la distribució gratuïta d'aliments. Per això s'està repensant constantment i obrint nous camins que portin a consolidar-lo com un projecte de ciutat, obert a tothom.
Des d'aquesta idea, s'ha creat una àmplia oferta formativa, la temàtica de la qual és l'economia domèstica, en totes les seves vessants, per oferir eines i consells útils per millorar la gestió del pressupost familiar.
És en aquest context que s'ha organitzat aquest taller, on s'aportarà algunes idees i receptes, i on tothom pot participar explicant les seves. Un taller participatiu i divertit, on es prepararan les receptes, es tastarà el resultat, i els participants s'enduran totes les receptes en un quadern, un receptari amb 13 receptes de pasta i d'arrossos, totes saludables i molt econòmiques.

Amb el taller, els participants aconseguiran aprendre a fer plats de pasta i d'arròs molt econòmics i amb productes de l'Economat, aprendre consells i trucs perquè els plats de pasta i els arrossos surtin sempre bé, i aprendre a fer noves receptes a partir del què hagin après.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00