Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

09/01/2014

Copa Lotus i Línia Maginot porten la seva música a l'Auditori aquest dissabte

Copa Lotus i Línia Maginot actuen a l'Auditori Eduard Toldrà Copa Lotus i Línia Maginot actuen a l'Auditori Eduard Toldrà

El concert, emmarcat en el cicle B de VNG, començarà a les 22 h

Guanyadors del darrer Premi Sona 9, el grup vilanoví Copa Lotus portarà la seva música aquest dissabte, a partir de les 22 h, a l'Auditori Eduard Toldrà de la nostra ciutat. I ho faran amb el també grup vilanoví Línia Maginot, que presentaran el seu primer treball discogràfic, Fibonacci.

Línia Maginot és un bastió des d'on guaitar històries de passió, incomprensions amoroses, i temporals d'emocions sense recer. Cançons melòdiques amb rerefons de folk mediterrani i les millors receptes anglosaxones. Formats durant el dos mil dotze, Línia Maginot fa una precisa mescla d'instruments elèctrics propis del pop i del rock i d'acústics com l'acordió o la mandolina, aconseguint una textura filada d'americana, beat i mediterrània.

La formació està integrada per Magí Mestres (veu i guitarra), Pau Albà (bateria, percussions i veus), Guillem Albà (piano, acordió, melòdica, mandolina i veus) i
Jordi Ferret (baix i veus).

L'altra formació musical, Copa Lotus, és una jove banda de Vilanova i la Geltrú, i el seu nom està inspirat en les postres d'un restaurant del casc antic. Juguen a una confusió divertida entre pop, rock, folk... i una constant aclucada d'ull a l'oest americà. Integren el grup Marc Bala(veu, guitarra, harmònica), Vidal Soler (guitarra, mandolina i veus), Xavier Yerga (contrabaix, arpa de boca, veus) i Marc Benaiges (bateria).

Més informació:
- Auditori Eduard Toldrà
- Línia Maginot
- Copa Lotus
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00