Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

29/11/2011

Esportistes de Vilanova i la Geltrú participen a la Marxa Special Olympics, celebrada diumenge a Barcelona

   Marxa Special Olympics Marxa Special Olympics

L'alcaldessa de la ciutat, Neus Lloveras, va acompanyar la delegació vilanovina

Una delegació d'esportistes vilanovins dels diferents equips del club Alfa - Tegar, encapçalats per l'alcaldessa de la ciutat, Neus Lloveras, van participar diumenge a la Marxa Special Olypics, que es va celebrar a Barcelona sota el lema  "Tots junts som imparables".

La caminada, que s'organitza anualment per commemorar el Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat ( 3 de desembre ) té per objectiu sensibilitzar la societat sobre els problemes i les dificultats que pateixen les persones amb discapacitat intel·lectual en diversos àmbits, entre aquests l'esportiu, així com reivindicar els seus drets i promoure la igualtat d'oportunitats.

La caminada va aplegar unes 2.500 persones i va finalitzar al Palau Blaugrana on es va celebrar una gran festa amb animació musical i es va encendre el peveter, com a acte commemoratiu dels Jocs de 1992. En el decurs de l'acte es va fer el lliurament dels III Premis Nacionals Special Olympics Catalunya, que reconeixen la tasca que s'ha dut a terme a favor de les persones amb discapacitat intel·lectual mitjançant l'esport com a eina d'integració.

L'entitat Special Olympics Catalunya va néixer l'any 2005 amb l'objectiu de promoure que les persones amb discapacitat psíquica puguin aprendre la pràctica individual i col·lectiva de l'esport, gaudir-la, i participar-hi activament, per ajudar-los a millorar la salut i la qualitat de vida.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00