Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

30/07/2014

Vilanova Plus evoluciona cap a una APP de ciutat

L'aplicació està destinada als vilanovins i a les persones que visiten la ciutat

L'APP Vilanova Plus acaba de treure una nova versió millorada i repensada que ja estan gaudint els gairebé 4.000 usuaris que la tenen instal·lada al seu telèfon mòbil. Aquesta aplicació, que ja compta amb dos anys de funcionament a l'esquena, ha patit una nova reformulació per fer-la més atractiva i útil. El nou disseny permet un millor accés a la informació. Segons que ha explicat el regidor de Promoció Econòmica i Turisme de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, Gerard Figueras, "a Vilanova Plus es pot trobar tota l'activitat que es produeix a la ciutat, ja sigui des del sector privat com pel públic. Hi ha informació de comerços, restaurants, establiments hotelers, però també ara es pot trobar informació de cultura, d'esports, de lleure, o d'agenda d'activitats. És una APP de ciutat perquè tant pot servir al vilanoví que vol estar informat del que li ofereix la ciutat, com pel visitant que la vol descobrir.” Vilanova Plus funciona en versió catalana, castellana i anglesa 

L'APP Vilanova Plus es va començar a gestar al Cowork de Neàpolis a través de l'empresa vilanovina Spotlio. Després d'una associació amb Viu Comerç per al desenvolupament inicial de l'APP, enguany l'aplicació ha passat a ser gestionada per Neàpolis amb el suport de la regidoria de Comunicació. També s'ha sumat a la comunicació de l'APP una altra empresa del Cowork com és Vittic. El gerent de Neàpolis, Joan Carles Lluch ha explicat com l'aplicació dona servei a més de 300 establiments de la ciutat. "Per accelerar aquest procés estem obrint una línia d'aliances amb actors privats i públics amb grans generadors de contingut a la ciutat. Per això Vilanova Plus ofereix informació sobre la Festa Major, La Daurada, el Vida Festival, o Canal Blau. També estem a punt de crear altres serveis relacionats amb l'ADEG, l'IMET o les diferents fires de la ciutat."

Per la regidora d'Educació, Ocupació, Tecnologies i Societat de la Informació de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, Ariadna Llorens "cal aprofitar la importància que, cada vegada més, té a la vida quotidiana l'ús de l'smartphone. L'aplicació Vilanova Plus és una feina molt important de Neàpolis i del seu Cowork i ve a demostrar la necessitat de l'existència d'espais per al desenvolupament de la tecnologia i de les idees com aquest. Amb VilanovaPlus s'ha creat un nou canal de comunicació que posa la ciutat a l'abast de tothom"
 
Més informació sobre l'APP VilanovaPlus a http://vilanovaplus.com/ca/
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00