Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

08/05/2013

Quarta edició del Mercat de l'Emprenedoria: vine al mercat!

 La plaça de la Vila ja es prepara per rebre els joves emprenedors   La plaça de la Vila ja es prepara per rebre els joves emprenedors

La plaça de la Vila acollirà aquest mercat de joves emprenedors de les escoles Aragai, Ginesta, Llebetx, Pasífae, Escola Pia i Sant Jordi

Divendres de la setmana vinent, 17 de maig, la plaça de la Vila acollirà la quarta edició del Mercat de l'Emprenedoria: Vine al Mercat!, on l'alumnat de les escoles participants al projecte Cultura Emprenedora, exposaran i vendran els productes que han creat i produït al llarg del curs escolar.

Enguany participaran al mercat de la plaça de la Vila les escoles Aragai, Ginesta, Llebetx, Pasífae, Escola Pia i Sant Jordi. L'horari d'obertura del mercat serà de les 9.30 a les 14 h i de les 15.30 a les 17 h.

Es tracta d'una iniciativa encapçalada per la Regidoria d'Educació de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú que a través de l'IMET du a terme el projecte Cultura Emprenedora entre l'alumnat de primària que hi participa. Durant tot el curs, tècnics de l'IMET treballen juntament amb el professorat i l'alumnat valors i competències pròpies del món de l'emprenedoria. En aquest sentit, l'objectiu és transmetre que l'emprenedoria és una actitud davant la vida educant i treballant habilitats com la iniciativa, la responsabilitat, el treball en equip, la creativitat, l'entusiasme i la confiança.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00