Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

05/02/2014

Se sortegen seixanta invitacions dobles per veure les Comparses des dels balcons de la biblioteca

Imatge privilegiada de la plaça de la Vila, diumenge de Comparses    Imatge privilegiada de la plaça de la Vila, diumenge de Comparses

Aquest sorteig, adreçat només a la gent gran, se suma al que ja es ve fent cada any per veure les Comparses des del balcó de l'Ajuntament.

L'alcaldessa de Vilanova i la Geltrú, Neus Lloveras, convidarà a seixanta persones majors de 65 anys, més els seus respectius acompanyants, a presenciar les guerres de caramels del diumenge de Comparses des dels balcons de la biblioteca Joan Oliva. L'objectiu d'aquest nou sorteig no és altre que el d'apropar i facilitar a la ciutadania l'accés als balcons de l'Ajuntament, quan a la plaça de la Vila s'hi celebrin importants esdeveniments.

Aquests tipus de sortejos, encetats durant el Carnaval de l'any 2012, compten amb una gran participació de ciutadans i ciutadanes de Vilanova i la Geltrú, i tal i com ha explicat Neus Lloveras "va en la línia d'apropar l'administració a la ciutadania, obrim l'Ajuntament a la ciutat. És el tercer any que convoquem el sorteig per presenciar les Comparses, i enguany ho ampliem amb una proposta per a la gent gran".

Així, a partir d'una mostra de 200 persones de 65 anys o més, extreta aleatòriament i informàticament de les dades del padró de la ciutat, s'escolliran 60 persones que, juntament amb un acompanyant, podran gaudir de les guerres de caramels de la plaça de Vila, des dels balcons de la biblioteca Joan Oliva.

D'altra banda, i per tercer any consecutiu, l'alcaldessa torna a convidar a tota la ciutadania a participar del sorteig pel qual cinc persones, més els seus respectius acompanyants, podran viure i gaudir de Les Comparses des del balcó de l'Ajuntament, el diumenge 2 de març. Per poder accedir a una d'aquestes invitacions cal ser major d'edat i estar empadronat al municipi. El període d'inscripció és del 4 al 20 de febrer i es podrà fer per internet o bé presencialment, adreçant-se a l'Oficina d'Atenció Ciutadana, que es troba a la planta baixa del l'Ajuntament, en el seu l'horari habitual.
Sorteig balcons
Sorteig 1 de febrer de 2013

El sorteig per donar a conèixer el noms dels guanyadors o guanyadores es farà el divendres 21 de febrer, a la una del migdia, en un acte públic que tindrà lloc al Saló de Plens de l'Ajuntament de VNG. 

La plaça de la Vila és l'escenari de la culminació del diumenge de Comparses, amb les habituals guerres de caramels entre els integrants les diferents banderes de les entitats que hi participen. Durant aquest dia és habitual convidar a diferents personalitats del món de la política, la cultura o l'esport, perquè gaudeixin d'aquest multitudinari espectacle des del balcó principal de l'Ajuntament.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00