Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

13/02/2013

VNG acull divendres l'assemblea general de l'AMI

Fotos d'alcaldes en l'anterior assemblea general a Girona (AMI) Fotos d'alcaldes en l'anterior assemblea general a Girona (AMI)

L'associació representa el suport del municipalisme al procés perquè Catalunya esdevingui un nou estat d'Europa

Aquest divendres, 15 de febrer, se celebrarà a Vilanova i la Geltrú la segona assemblea general de l'Associació de Municipis per la Independència (AMI). A la reunió hi són convocats els alcaldes, regidors i càrrecs polítics que representen els 649 municipis i 34 ens municipalistes adherits.

L'alcaldessa de Vilanova i la Geltrú, Neus Lloveras, ha expressat la seva satisfacció per acollir aquesta trobada de l'associació, que ja compta amb el suport de prop del 70% dels municipis catalans. En aquest sentit, ha manifestat la necessitat de "treballar per anar sumant i perquè s'hi acabin afegint les grans ciutats".

A l'assembla hi són convidades també l'Assemblea Nacional Catalana i Òmnium Cultural, d'àmbit nacional i local. Entre d'altres, s'hi preveu aprovar un manifest, debatre sobre l'actualitat del procés de transició nacional i el pla d'actuació de l'AMI per aquest any.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00