Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

13/06/2016

L'alumnat de l'EMAiD exposa els treballs de fi de curs

Algunes de les peces que es podran veure     Algunes de les peces que es podran veure

Alumnes dels tallers de ceràmica i de tall i confecció de l'Escola Municipal d'Art i Disseny mostren les seves creacions a la biblioteca i en un aparador

Des del proper divendres 17 de juny i fins al 8 de juliol, l'Escola Municipal d'Art i Disseny (EMAiD) realitzarà una exposició de ceràmica a la Biblioteca Joan Oliva, sota el títol “Xancletes, d'objecte utilitari a objecte decoratiu”, amb peces dels alumnes del taller de ceràmica que imparteix Anna Oliva.

Les xancletes són un calçat informal d'estiu, per anar a la platja o per anar còmode. Els i les alumnes del curs monogràfic de ceràmica de l'EMAID han convertit aquest calçat en unes peces decoratives de ceràmica. Unes peces que cada alumne ha creat i decorat amb diferents tècniques, originals xancletes amb argila de baixa i alta temperatura, buscant l'originalitat en la decoració. Algunes són només de ceràmica, i altres incorporen també altres materials.

Per altra banda, als aparadors de la botiga La Rosa de la plaça de la Vila, també s'exposaran altres treballs de ceràmica i del Taller de Tall i Confecció, impartit per Susanna Santasusana. Aquesta exposició, amb el títol "Mostra de treballs fi de curs dels tallers de Moda i Ceràmica de l'Escola Municipal d'Art i Disseny EMAID", es podrà veure des d'aquest dijous 16 fins diumenge 26 de juny. En aquesta mostra hi haurà algunes peces representatives del que s'ha fet al llarg del curs als dos tallers.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00