Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

26/10/2014

Carme Arce va guanyar el GambaPop

El concurs culinari va obrir el Gamba't Vilanova en el que participen 37 restaurant de la ciutat

La primera edició del GambaPop, el concurs culinari de la Gamba de Vilanova, es va dur a terme aquest dissabte a la plaça de la Vila de Vilanova i la Geltrú. De les quatre participants, escollides a través d'un sorteig, Carme Arce va ser la guanyadora. Les quatre participants van haver d'elaborar un "Mar i Montanya" amb productes cedits pel Mercat del Centre.

El GambaPop forma part de la segona edició de la campanya de la Gamba de Vilanova, que sota el nom Gamba't Vilanova, es perllongarà fins el diumenge 9 de novembre.

Aquest esdeveniment ha estat organitzat conjuntament per l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, Menja't Vilanova, Estació Nàutica, Gremi d'Hoteleria i Restauració, ADEG, Viu Comerç amb la col·laboració de la Confraria de Pescadors, Associació de Concessionaris del Mercat del Centre, Diari de Vilanova i Canal Blau.

Les quatre participants al concurs van rebre un diploma de participació mentre que la guanyadora es va emportar 100 euros per comprar a establiments de Viu Comerç, 100 euros per comprar al Mercat del Centre, un sopar per a dues persones a qualsevol dels restaurant adherits al Gamba't Vilanova, i una sortida en veler de l'Estació Nàutica. La regidora de Serveis Viaris i segona tinent d'alcaldessa, Glòria Garcia, va ser l'encarregada de lliurar el premi.

El jurat del concurs va estar format pel director del Diari de Vilanova, Guillem Mercader; el xef del Grup Genil, David Reig; i pel president de l'Institut Català de la Cuina, Xavier Mestres, que van destacar la gran qualitat dels plats presentats.

Podeu consultar un ampli àlbum de fotografies del GambaPop clicant AQUÍ
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00