Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

13/03/2009

Representants del servei d'esports de Mérignac són rebuts a l'Ajuntament de VNG

Jean Boisseau i Josep Tomàs Álvaro    Jean Boisseau i Josep Tomàs Álvaro

La visita, que s'emmarca en el programa d'agermanaments 2009, pretén establir criteris d'actuació per a dur a terme futurs programes d'intercanvis i accions esportives conjuntes

Una delegació formada per quatre representants del servei d'esports de Mérignac ha estat rebuda, aquest matí al Saló de Plens de l'Ajuntament de VNG, pel segon tinent d'alcalde de la ciutat, Josep Tomàs Álvaro.

Álvaro ha expressat la satisfacció del consistori vilanoví amb lligams que s'han establert amb la ciutat agermanada de Mérignac "tant a nivell esportiu com educatiu". A més, seguint aquesta línia, el segon tinent d'alcalde ha agraït la feina de tots els tècnics/es municipals de les Regidories d'Esports i Llengua i Agermanaments que fan possibles aquestes trobades.

Per altra banda, Jean Boisseau, director de l'associació esportiva SAM Omnisport, ha remarcat que "ja fa més de 20 anys que visitem Vilanova i la Geltrú". A més, Boisseau ha afirmat que "tenim la intenció de seguir col·laborant durant molts més anys amb l'Ajuntament de VNG".

L'objectiu d'aquesta visita és conèixer la gestió esportiva que es realitza a la ciutat, posar en comú les diferents metodologies de treball emprades pels professionals esportius i visitar les instal·lacions esportives. A més, es pretén establir uns criteris d'actuació per a dur a terme futurs programes conjunts d'intercanvis i accions esportives entre ambdues ciutats agermanades.

En aquest sentit, els representants del servei d'esports municipals i els de Mérignac, que van arribar ahir a la ciutat i marxaran diumenge al matí, es reuniran, aquesta tarda al Complex Municipal de Futbol, amb les diverses entitats esportives de VNG. Durant el matí de dissabte, els representants francesos visitaran també les instal·lacions esportives de la ciutat.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00