Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

13/07/2015

La Generalitat amplia el conveni amb Viu Comerç a l'Estació Nàutica i al Gremi d'Hostaleria de Vilanova i la Geltrú

El Consorci de comerç, Artesania i Moda de Catalunya veu la ciutat com un cas especial de cohesió

La sala Pau Roig de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú ha estat el marc escollit per a la signatura de tres convenis entre el Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya, l'Ajuntament i Viu Comerç, Estació Nàutica i el Gremi d'Hostaleria de la ciutat. Segons que ha explicat el regidor de Promoció Econòmica, Gerard Figueras, aquest fet suposa "tenir més recursos provinents de la Generalitat per a dur a terme promoció d'activitats comercials. Això ha estat possible gràcies al treball conjunt i a l'esforç de totes les parts."

L'acte de signatura ha estat presidit per l'alcaldessa de Vilanova i la Geltrú, Neus Lloveras; i pel director general de Comerç i director del Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya, Josep Maria Recasens. Els tres convenis han estat signats també per Montserrat Andreu, presidenta de Viu Comerç; Jaume Martí, president del Gremi d'Hostaleria; i Carlos Díaz, president de l'Estació Nàutica de Vilanova i la Geltrú. L'import dels convenis suposa una aportació total de 65.357,50 euros dels que 18.420 són pel Gremi d'Hostaleria; 14.115 euros per l'Estació Nàutica i 32.822,50 a Viu Comerç.

Per Montserrat Andreu aquest conveni ajuda a "potenciar i consolidar el comerç de Vilanova i la Geltrú. Significa que podrem dur a terme una bona tasca de divulgació molt important, no només entre els vilanovins sinó també amb la resta del país." Jaume Martí ha dir que aquests convenis mostren "la bona feina feta per les tres associacions al llarg del temps , cosa que ara permet recollir fruits." Finalment Carlos Díaz ha senyalat "cal potenciar els principals atractius de la ciutat que, a més de la platja, són la cultura, la gastronomia i el comerç."

Josep Maria Recasens ha manifestat que aquests convenis responen a "mesures de suport a l'activitat comercial col·lectiva, que ajuden a crear marques de ciutat. A Vilanova i la Geltrú la capacitat de cohesió i vertebració és essencial i ens ha permès anar un pas més enllà. Per això la direcció general de comerç ha contemplat des d'una perspectiva més àmplia les característiques de la ciutat."

Neus Lloveras, per tancar l'acte, ha afirmat que la "signatura d'aquest convenis és molt important perquè defensa la nostra política de sumar esforços i de treballar en equip i de manera conjunta. Això ens permet tenir el centre comercial a cel obert més important entre Barcelona i Tarragona, i un dels més importants del país."
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00