Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

09/11/2016

Cursa amb BTT per Adarró, el diumenge 4 de desembre

També s'han organitzat pedalades i activitats per als més petits.

Sat Bike i Espai Trail organitzen, amb el suport de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, la primera Cursa BTT Adarró. La cursa, que se celebrarà el diumenge 4 de desembre al matí, consta d'un circuit de 5 quilòmetres, amb trams de diferents desnivells, que els participants hauran de completar cinc vegades seguides.

Aquesta prova està adreçada a corredors de més de 16 anys, amb llicència federativa (amb vigor o sense). La sortida serà a les 10 del matí, des de l'Escola Llebetx, i el temps màxim per finalitzar-la serà de 2 hores i 30 minuts.

Posteriorment, a les 12.45 començarà una pedalada per a nens i nenes d'entre 8 i 14 anys. En aquest cas, els ciclistes hauran de completar un recorregut de 6 quilòmetres en un temps màxim d'una hora. La participació a la pedalada és gratuïta i el termini màxim per inscriure's és el 18 de novembre.

Les inscripcions a la cursa, que tenen diferents preus segons el tipus de participant, es poden realitzar via web a l'adreça http://www.9hsports.cat/informacio_cursa/109 o bé presencialment a la botiga SAT BIKE (Av. Francesc Macià 124) de Vilanova i la Geltrú, fins el 19 de novembre. Més informació

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00