Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

13/01/2011

Jornada de portes obertes a l'espai de lleure i conciliació El Pirata ubicat al CAPI Baix-a-Mar

El CAPI Baix-a-Mar està ubicat a la plaça dels Boleranys                 El CAPI Baix-a-Mar està ubicat a la plaça dels Boleranys

L'espai, destinat a infants de 3 a 10 anys, reforça el caràcter pioner del centre d'atenció integral sanitària i social

El Centre d'Atenció Primària Integral (CAPI) Baix a Mar de Vilanova i la Geltrú disposarà, a partir d'aquesta tarda, d'un espai de lleure i conciliació destinat a infants d'entre 3 i 10 anys que oferirà els seus serveis de dilluns a divendres de les 17 a les 19.30 hores. Així doncs, tothom qui ho desitgi pot assistir a la jornada de portes obertes que se celebrarà avui en aquest mateix horari.

Aquesta nova ubicació de l'espai de conciliació i lleure El Pirata, que fins el curs passat estava instal·lat al Mercat de Mar, reforça el caràcter innovador i de proximitat que caracteritza el centre d'atenció primària de Baix-a-mar, en el que s'integra l'atenció sanitària i social a la població. A més a més, aquesta iniciativa recolza el treball del Pla d'Infància de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú en la planificació i estructuració d'un seguit de programes i serveis adreçats als infants de la ciutat, distribuïts territorialment en els barris.

L'objectiu dels espais de conciliació i lleure és promoure el desenvolupament global de l'infant a través diverses activitats de caire lúdic, a la vegada que faciliten la complicada conciliació de la vida familiar, laboral i personal. En aquest sentit, la ubicació en el CAPI Baix-a-Mar permetrà ampliar aquesta programació mitjançant diverses iniciatives, algunes de les quals es basaran en la promoció de les relacions intergeneracionals a partir de diversos tallers i activitats conjuntes amb les persones usuàries del Centre de Dia.

Per a més informació es pot trucar al telèfon 629 905 604 o enviar un correu electrònic a infancia@vilanova.cat.

Notícia relacionada
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00