Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

04/10/2016

Trobada de pabordes per Sant Miquel

La regidora de Cultura va donar la benvinguda als nous pabordes i va felicitar els anteriors per la tasca realitzada  La regidora de Cultura va donar la benvinguda als nous pabordes i va felicitar els anteriors per la tasca realitzada

Els pabordes de la Festa Major de 2017 fan una presa de contacte amb els organitzadors de la Festa Major des de 1997

Dijous, dia de Sant Miquel, la Sala Noble de la Casa Olivella va acollir la tradicional trobada de la Confraria de pabordes i pabordesses de la Festa Major de Vilanova i la Geltrú, que van ser rebuts per la regidora de Cultura Teresa Llorens.

Es tracta d'una trobada on estan convidats tots els pabordes i pabordesses que han estat organitzadors de la Festa Major des de l'any 1997, i que té com a objectiu que els pabordes i pabordesses entrants coneguin i intercanviïn impressions, d'una manera distesa i informal, amb els anteriors.

En total, una quarantena de persones van participar a la trobada, que va servir perquè l'alcaldessa i la regidora agraïssin la gran tasca que fan els Pabordes per organitzar una Festa Major per a tota la ciutat, i sobretot va servir perquè les 7 persones encarregades de l'organització de la festa el 2017 intercanviessin impressions amb la pabordia d'altres anys. Els de 2017 seran la 21a promoció de pabordes.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00