Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

28/09/2015

L'Ajuntament de VNG destina 160.000 euros a ajuts a l'escolaritat

Un any més, la partida per ajuts a l'escolaritat augmenta Un any més, la partida per ajuts a l'escolaritat augmenta

La partida s'incrementa en un 13,21% respecte el curs anterior

L'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, a través del Servei d'Educació de l'IMET i de la Regidoria de Serveis Socials, ha concedit als centres educatius de la ciutat fins a 160.000 euros destinats a ajuts a l'escolaritat. Així doncs, un any més l'Ajuntament augmenta la dotació econòmica destinada a aquest fi.

Els ajuts a l'escolaritat s'articulen per donar suport a les famílies i als infants per a fer front a les despeses que no poden assumir en la seva totalitat, derivades de la compra de llibres text, material escolar i/o informàtic i també per a activitats i sortides dins l'horari lectiu del centre. Els ajuts es canalitzen a través del centre educatiu i s'hauran d'aprovar en reunió del seu consell escolar.

Per poder accedir a aquests ajuts els destinataris han d'estar matriculats durant l'any 2015 a segon cicle d'educació infantil, educació primària o educació secundària obligatòria i han d'estar en situació que comporti necessitat socieconòmica, coneguda i valorada per l'escola, així com estar empadronat a Vilanova i la Geltrú.

La partida destinada a aquesta ajuts ha anat augmentant de forma molt significativa, el que ha suposat atendre durant el 2014 aproximadament 1.500 nens i nenes.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00