Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

09/11/2016

Neus Lloveras visita el Grup Roca Gómez

Neus Lloveras visita el Grup Roca Gómez

Forma part de les trobades de l'alcaldessa amb el teixit empresarial de VNG

En el marc de les trobades que l'alcaldessa de Vilanova i la Geltrú manté amb les empreses de la ciutat, ahir va visitar el Grup Roca Gómez, que té com a activitat principal l'explotació de la pedrera, moviment de terres i altres activitats relacionades amb la construcció.

El grup empresarial, que compta amb una llarga implantació al territori, té una plantilla de 40 persones i genera llocs de treball indirectes. Neus Lloveras, acompanyada del gerent de l'ADEPG, Isidre Also, va escoltar les demandes dels responsables de la companyia, centrades sobretot en un major paper facilitador de l'administració vers les empreses.

Una de les línies del Pla d'Actuació Municipal en l'àmbit de la promoció econòmica de Vilanova i la Geltrú és l'acompanyament de les empreses i l'emprenedoria en la consolidació dels seus projectes i activitats. En aquest sentit, amb la finalitat de recollir les seves inquietuds, l'alcaldessa de la ciutat promou el contacte directe amb el teixit empresarial local. Les visites a empreses es realitzen de forma periòdica i també permeten a l'alcaldessa obtenir un coneixement precís i actualitzat sobre les instal·lacions que generen activitat econòmica a la ciutat.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00