Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

13/03/2013

L'Ajuntament sortejarà les parades buides del mercat de la Collada

Les persones interessades han de presentar una sol·licitud abans del 22 de març

L'Ajuntament ha obert un període de recollida de sol·licituds per ocupar temporalment les parades buides del Mercat de la Collada. Es tracta de la possibilitat d'ocupar durant 6 mesos els espais que alguns concessionaris no utilitzen. L'alcaldessa de VNG, Neus Lloveras ha explicat que "estem veient que venen persones amb ganes de posar parades als mercats, però els procediments son llargs". L'alcadessa creu que cal aprofitar al màxim els espais, i per això s'ha creat aquesta possibilitat temporal.

El mercat es realitza els diumenges al matí i ocupa un espai ampli al costat del centre Cívic La Collada. En els últims mesos s'ha dut a terme un control de la presència i, finalment, els responsables dels mercats han decidit buscar nous ocupants per a 22 parades.

El regidor de Promoció Econòmica, Gerard Figueras, considera que "no és lògic que hi hagi parades buides, quan a la regidoria ens arriben cada setmana sol·licituds per instal·lar parades als mercats municipals". Figueras creu que "en temps de crisi, cal donar opció al màxim nombre de persones a guanyar-se la vida, la gent no entendria una altra cosa".

Les sol·licituds per a l'ocupació temporal es podran presentar, a partir del 15 de març, de conformitat amb allò establert, a través d'un formulari i també presentant una declaració jurada. Les peticions s'han de presentar presencialment a l'OAC fins el 21 de març. La documentació es publicarà al tauler d'edictes virtuals del web municipal vilanova.cat .

Les sol·licituds que compleixin les bases entraran en un concurs que es farà de manera pública el divendres, 22 de març a les 11 del matí a l'Ajuntament. DOCUMENTACIÓ
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00