Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

11/05/2016

Irene Garcia Amador és la guanyadora del concurs del logotip del Project G

    Irene Garcia amb la regidora Blanca Albà i els membres del jurat Irene Garcia amb la regidora Blanca Albà i els membres del jurat

El jurat va fer públic ahir a la tarda el veredicte, en un acte celebrat a la seu de l'Oficina Jove Garraf

La jove vilanovina Irene Garcia Amador ha estat la guanyadora del Concurs per escollir el logotip del Project G – Catàleg de Murs de Vilanova i la Geltrú, organitzat per la Regidoria de Joventut de l'Ajuntament de VNG.

El jurat va fer públic ahir a la tarda el veredicte de la proposta guanyadora, en un acte que va tenir lloc a la seu de l'Oficina Jove Garraf i que va comptar amb l'assistència dels autors i autores dels treballs que optaven al premi.

De les sis propostes presentades el jurat va escollir la d'Irene Garcia ja que, segons el seu criteri, transmet els valors positiu d'aquesta expressió artística juvenil, davant la societat. L'originalitat, la creativitat del disseny, la versatilitat del logotip en diferents suports i mides, van ser característiques comunes de tots els participants.

La Regidora de Joventut Blanca Albà, va assistir a l'acte de presentació del logotip guanyador, amb el que a partit d'ara s'identificaran les parets i les accions que formin part del Catàleg de Murs de Vilanova i la Geltrú. "Vull felicitar a totes les persones que han participat al concurs i especialment a la guanyadora. Des de la Regidoria de Joventut apostem per les iniciatives que tenen com a objectiu la creativitat del jovent i el món del grafit n'és un bon exemple. La nostra voluntat és poder anar ampliant cada any el catàleg de murs per tal que tingueu cada cop més metres de paret on poder mostrar-nos la vostra visió plàstica i artística de la societat que ens envolta"

El premi constava d'un Val de Comercial Rediva per valor de 50€ per a la compra d'esprais Montana, dos Abonaments al Festival Nowa Reggae per valor de 60€ i de diferents Vals de compra per a establiments de Viu Comerç valorats en 100€.

La presentació pública del veredicte va ser amenitzada per la música en directe del DJ Fran. Els assistents van rebre una samarreta impresa amb el logotip guanyador

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00