Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

22/12/2015

El Club Bàsquet Samà organitza la setena edició del Torneig de Nadal

   Memorial Fermín Sánchez i Júlia Ramos Memorial Fermín Sánchez i Júlia Ramos

El "Ciutat de Vilanova" comptarà amb la participació de 7 equips masculins i 6 de femenins

El Club Bàsquet Samà ha organitzat pels dies 27, 28 i 29 de desembre, al CEM Isaac Gàlvez, la setena edició del Torneig de Nadal. La competició per equips en categoria masculina i femenina començarà diumenge a la tarda i acabarà amb les finals i el lliurament de premis dimarts a la tarda.

En categoria cadet masculí els equips que prendran part en la competició són la UE Horta, el SESE, el JAC Sants, el CB Tarragona 01, el CB Tarragona 00, el CB Samà 01 i el CB Samà 00. En categoria femenina els participants són el Barça CBS, l'Almeda Cornellà, el CEJ Hospitalet, el Xamba, el Draft Gramanet i el CB Samà.

D'altra banda, el diumenge 27 de desembre d'11 h a 13 h, el Club Bàsquet Samà Vilanova ha organitzat al CEM Isaac Gàlvez un clínic a càrrec del sots-director de la Federació Catalana de Bàsquet, el Joan Cortés. El tema a tractar serà "La Metodologia d'ensenyament en categories de formació". A aquesta activitat hi són convidats els equips que participen al torneig (coordinadors, entrenadors, jugadors i acompanyants) i totes les persones interessades que ho sol·licitin (activitats@cbsamavilanova.cat / whatsapp al 615075366). En el marc del torneig hi ha previst activitats complementàries com ara un concurs de llançaments des de mig camp per equips.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00