Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

11/06/2013

Fins a l'1 de juliol es poden demanar ajuts al lloguer d'habitatges

  Els ajuts es poden demanar fins a l'1 de juliol de 2013   Els ajuts es poden demanar fins a l'1 de juliol de 2013

Es tracta d'una convocatòria de la Generalitat que es tramita des de l'Ajuntament de VNG. Les sol·licituds s'han de presentar a l'Oficina d'Atenció Ciutadana.

Fins a l'1 de juliol està oberta la convocatòria per accedir a la línia d'ajuts al pagament del lloguer per a l'any 2013 que ha posat en maxa la Generalitat. El govern català ha dotat aquesta convocatòria amb 22 milions d'euros i s'adreça, en el cas del nostre municipi, a les persones residents a Vilanova i la Geltrú que siguin titulars d'un contracte de lloguer al municipi i que tinguin fixada la residència a Catalunya durant un mínim de cinc anys.

Les prestacions econòmiques que es poden atorgar van dels 20 euros als 200 euros mensuals i es calculen en base als ingressos de les persones sol·licitants i la renda de lloguer que paguen.

Quant a Vilanova i la Geltrú la renda de lloguer no ha de superar els 600 euros mensuals i per accedir a l'ajut els ingressos de la unitat de convivència no han de superar el llindar d'1,5 vegades l'Índex de Renda de Suficiència de Catalunya (IRSC), que a Vilanova i la Geltrú suposa uns ingressos d'entre 15.935,45 euros a 17.195,92 euros, segons les persones que integrin la unitat de convivència.

La prestació econòmica s'atorga per a tot l'any 2013 amb opció a ser renovada durant tres anys més. Totes les sol·licituds s'han de presentar a l'Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC), ubicada al vestíbul de l'Ajuntament de VNG, plaça de la Vila, 8.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00