Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

21/04/2015

Minut de silenci en suport als afectats pels fets de l'Institut Joan Fuster de Barcelona

Amb la bandera onejant a mig pal a la façana de l'Ajuntament en senyal de dol, desenes de persones s'han concentrat a la plaça de la Vila

L'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú s'ha sumat aquest migdia a les mostres de condol pels tràgics fets d'ahir dilluns a Barcelona, en els que va perdre la vida un professor de l'Institut Joan Fuster a mans d'un alumne. El consistori ha volgut expressar la seva repulsa als fets, i manifestar el seu suport als familiars de la víctima i a la comunitat educativa del centre. Per això ha convocat 1 minut de silenci a les 12 del migdia a la plaça de la Vila.

Han estat moltes les persones, joves estudiants inclosos, que s'han sumat a la mostra de condol davant l'Ajuntament, juntament amb representants de l'equip de govern i de diferents partits polítics amb representació a l'Ajuntament. 

minut silenci IMET

Paral·lelament al recinte de l'Institut Municipal d'Educació i Treball i de l'Escola d'Adults Teresa Mañé, alumnes, professors, personal administratiu i de serveis i la regidora d'Educació, Ariadna Llorens, en representació del Govern municipal, s'han concentrat també per evidenciar la solidaritat d'aquest centre educatiu per les víctimes, famílies i comunitat educativa de l'Institut Joan Fuster.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00