Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

18/01/2012

Tornen les xerrades del cicle 'Moments de Tertúlia'

 Imatge d'arxiu de l'espai Minuts Menuts    Imatge d'arxiu de l'espai Minuts Menuts

La primera tertúlia de l'any tractarà sobre l'alimentació dels infants a partir d'un any

L'alimentació dels infants a partir d'un any és el tema central de la primera xerrada organitzada dins el cicle 'Moments de tertúlia' de l'espai 'Minuts Menuts'. Aquest servei de guarda d'infants de 16 setmanes a tres anys ha posat en marxa, juntament amb les ludoteques municipals, noves iniciatives adreçades a les famílies amb infants fins a deu anys.

La primera xerrada del nou any du per títol 'Cullera i trossets! Ara què?'. Es realitzarà el dimecres 25 de gener, a les 10 h, a l'espai Minuts Menuts ubicat al Centre Cívic Sant Joan i anirà a càrrec de Sarai Cuevas, infermera pediàtrica del CAPI Baix-a-Mar. Per assistir-hi cal fer inscripció prèvia a través del telèfon 660 04 84 28.

A banda d'aquesta activitat, les ludoteques i espais de lleure i conciliació municipals també duen a terme l'Espai d'informació i els articles mensuals que tenen per objectiu aportar informació d'interès a les famílies sobre temes que afecten el desenvolupament i la criança dels infants.

Actualment la Regidoria del Pla d'Infància, Adolescència, Gent Gran i Equitat de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú posa al servei de les famílies les ludoteques La Guineu i el Llampec, al Centre Cívic i Esportiu La Collada-Els Sis Camins i al Centre Cívic El Tacó. L'Espai de Lleure i conciliació El Pirata, al CAPI Baix-a-Mar i l'espai Minuts Menuts, al Centre Cívic Sant Joan. L'horari de servei de les ludoteques i espais de lleure i conciliació és de 17 a 19 h, mentre que l'horari de Minuts Menuts és de 9.30 a 12.30 h.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00