Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

29/04/2015

La xarxa de biblioteques municipals canvia llet per revistes

La campanya es farà del 15 al 30 de maig a la Joan Oliva  La campanya es farà del 15 al 30 de maig a la Joan Oliva

La biblioteca Joan Oliva ofereix tres revistes a tothom qui porti llet per a l'Economat de VNG. La iniciativa solidària tindrà continuïtat i s'hi afegirà la biblioteca Armand Cardona

La xarxa de biblioteques municipals ha posat en marxa una campanya solidària coincidint amb la renovació de l'arxiu d'aquests equipaments: des del 15 fins al 30 de maig, tothom que ho desitgi podrà emportar-se 3 revistes a canvi d'un bric de llet, que es lliurarà a l'Economat de VNG.
És una manera solidària de donar sortida a totes les revistes que es retiren de l'arxiu periòdicament, posant-les a disposició de la ciutadania que hi pugui estar interessada, i col·laborant amb el projecte de lliurament de queviures a les famílies més necessitades de la ciutat. La llet recollida es portarà a l'Economat de VNG, i des d'allà també es farà arribar a altres projectes socials que organitzen esmorzars solidaris.

En aquesta primera edició, el punt d'intercanvi serà la biblioteca Joan Oliva, que és la que està renovant l'arxiu. La biblioteca Armand Cardona s'hi afegirà en les properes edicions.

La llet que es reculli en aquesta campanya solidària ha de ser sencera, i per cada bric es lliurarà un lot de 3 revistes. La campanya l'organitza la Xarxa de biblioteques en col·laboració amb els Serveis Socials de l'Ajuntament.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00