Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

07/03/2016

Una vintena de joves del projecte Boca Orella participen en la trobada anual de formació intensiva

 Participants a la trobada anual de formació intensiva    Participants a la trobada anual de formació intensiva

El projecte s'adreça a joves dels centres d'ensenyament de VNG que vulguin fer de transmissors d'informació útil per al jovent i actuen com a canalitzadors de les seves inquietuds i propostes.

Aquest cap de setmana una vintena de nois i noies voluntaris del projecte Boca Orella han participat en una jornada de formació intensiva, que s'ha desenvolupat a la Casa de Colònies El Pinar, de Canyelles.

Durant tot el cap de setmana els joves han realitzat diferents sessions de formació sobre l'educació en el lleure, així com dinàmiques per la millora de la cohesió social del grup de treball. Especialment han treballat sobre la identificació i la manera de combatre les desigualtats que esdevenen en el col·lectiu juvenil i han aprofundit en activitats de foment i millora de l'autoestima i la motivació del grup.

Boca orella - sessió El Projecte Boca Orella és una iniciativa de la Regidoria de Joventut de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, que arriba enguany a la tercera edició. S'adreça als joves dels centres d'ensenyament de la ciutat, en les etapes de secundària, batxillerat i cicles formatius, que vulgui fer de transmissors d'informació útil per al jovent i, alhora, actuar com a receptors de les inquietuds, necessitats i propostes que els puguin fer els seus companys i companyes.


Els i les voluntàries actuen així de pont entre el col·lectiu, els instituts i els recursos i serveis municipals, millorant les accions que s'adrecen a aquest grup de població.

En l'actualitat, a Vilanova i la Geltrú hi ha 10 centres d'ensenyament, tant públics com concertats, que actuen com a canalitzadors de la informació dels recursos i activitats municipals, a través dels seus voluntaris i voluntàries. Al final de cada curs són aquestes persones les encarregades de dissenyar i executar un projecte d'intervenció que consisteix en diferents activitats adreçades i obertes a tot el col·lectiu de joves de la ciutat. Val a dir, que al llarg d'aquests tres anys més de 140 joves han participat del projecte Boca orella.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00