Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

19/11/2014

Obertes les inscripcions per a la IV Jornada de l’Exclusió Social

L'any passat la jornada es va celebrar a l'EPSEVG         L'any passat la jornada es va celebrar a l'EPSEVG

Dijous 27 se celebra a Neàpolis sota el títol 'Infants i joves: resiliència i estratègies amb valor afegit'

Un any més, el Pla Local d'Inclusió Social de Vilanova i la Geltrú organitza la IV Jornada de l'Exclusió Social a Vilanova i la Geltrú, enguany centrada en la infància en risc.
La Jornada, que se celebrarà dijous 27 de novembre de 9 a 15 h a Neàpolis, està adreçada especialment a professionals de l'àmbit social, docents, professionals de la salut, investigadors/es, estudiants, entitats, i qualsevol persona que estigui interessada en temes d'infància i adolescència i d'inclusió social en general. L'assistència és gratuïta, però les places són limitades, per la qual cosa cal fer inscripció prèvia a través de l'enllaç al formulari d'inscripció fins dilluns 24.

Aquesta edició comptarà, entre d'altres, amb les ponències de Jorge Barudy i Òscar Esteban, experts reconeguts en infància en risc; i amb un tast de bones pràctiques, totes elles experiències amb infants i joves, d'èxit i amb un valor afegit.
Podeu consultar el programa de la Jornada, amb tot el detall de les ponències i les experiències. En aquest programa hi ha diversos enllaços per ampliar la informació, com els projectes i els ponents, la web de l'Oficina Tècnica de VNG Inclusió i les seves xarxes socials.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00