Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

21/10/2015

Vilanova i la Geltrú acollirà el XXII Congrés de Fires de Catalunya el 25 i el 26 de novembre

Ramon Ferrando, president de la FEFIC Ramon Ferrando, president de la FEFIC

La conferència inaugural anirà a càrrec de l'economista Santiago Niño Becerra

Vilanova i la Geltrú acollirà el XXII Congrés de Fires de Catalunya del 26 al 26 de novembre. La Federació de Fires de Catalunya (FEFIC) ha escollit finalment la candidatura vilanovina i, al llarg de dos dies, treballaran a l'auditori de Neàpolis. La FEFIC té en aquests moments 42 associats, públics i privats, que organitzen més d'un esdeveniment cadascú. Un 50% de les fires del país estan organitzades o promogudes per associats a la FEFIC. La Federació té una majora de fires petites i mitjanes però també compta entre els seus socis amb Fira de Barcelona.

El president de la FEFIC, Ramon Ferrando, va explicar que el congrés "servirà per estudiar com millorar les fires i la seva repercussió en el moviment econòmic". Així mateix també va anunciar que ja s'ha confirmat l'assistència de l'economista Santiago Niño Becerra per a la conferència inaugural del congrés.

La celebració d'aquest congrés coincideix amb la celebració de la 25a edició de la recuperació de la fira de novembre de Vilanova i la Geltrú.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00