Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

04/11/2014

Neteja del clavegueram del pas sota la via del carrer de la Llibertat

L'acumulació de restes d'obra ha provocat, juntament amb la intensa pluja, que no es pogués passar a primera hora d'avui. Els acabats de l'obra encara s'allargaran 30 dies

La intensa pluja i les restes de runa al clavegueram, conseqüència de les obres de reforma i millora del pas sota la via del carrer de la Llibertat, han estat la causa de l'acumulació d'aigua que ha provocat que no es pogués passar a primera hora del matí pel pas sota la via del carrer de la Llibertat. El regidor d'Urbanisme, Obres i Habitatge de l'Ajuntament de VNG, Joan Giribet, ho ha explicat avui a la compareixença habitual del Govern municipal després del ple ordinari de novembre.

Segons Joan Giribet, "en l'obertura del pas sota la via del carrer de la Llibertat es va prioritzar el pas de vianants respecte als acabats que encara s'aniran realitzant durant els pròxims dies". En aquest sentit el regidor Giribet ha explicat que "als treballs pendents de neteja de les restes d'obra del clavegueram s'hi ha sumat aquest matí a primera hora la intensa pluja que ha caigut i que ha impedit la correcta evacuació de l'aigua". Aquest fet, segons el regidor d'Obres "ha estat solucionat de forma immediata i sense cap cost afegit".

Els treballs realitzats avui s'inclouen en els acabats que ha de realitzar l'empresa constructora prèviament a l'acte de recepció de l'obra per part de l'Ajuntament.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00