Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

22/12/2014

Èxit de participació a la primera Cursa del Tió

El punt de sortida i arribada era davant el tió de la plaça de la Vila     El punt de sortida i arribada era davant el tió de la plaça de la Vila

La regidoria d'Esports de l'Ajuntament de VNG impulsa aquesta activitat que fomenta l'esport en família, en la que l'objectiu és resoldre 12 enigmes repartits per tota la ciutat

47 equips amb un total de 203 participants van gaudir diumenge de la primera Cursa del Tió, una iniciativa de la regidoria d'Esports de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, dins el programa Esport en família.

L'equip Jaume's es va proclamar vencedor en resoldre els 12 enigmes amb 53 minuts. El segon classificat va ser l'equip Caganado 1 amb 54 minuts, i el tercer els Caganado 2, que van completar la cursa amb 58 minuts.

La cursa, que va gaudir de molt bon ambient i molt familiar, ja que els equips estaven majoritàriament formats per famílies, consistia en resoldre en cada punt un enigma relacionat amb els mesos de l'any.
Les fites estaven situades al Castell la Geltrú, a la Font de Ferro, al Museu Papiol, el Museu Balaguer, la plaça Xoriguer, a la Torre d'Enveja, La Piscina, el Museu del Ferrocarril, el Centre Cívic La Geltrú, el Parc Gumà i Ferran, la plaça Charlie Rivel i la plaça de Cal Ganeta.

Es tracta d'una activitat que fomenta l'esport en família, en la que cada equip, d'entre 2 i 5 participants, disposava d'un mapa i d'una tarja per anar marcant cada encert. El temps màxim per aconseguir el màxim de fites era de dues hores, i un cop aconseguides calia tornar fins el punt de sortida, situat a la plaça de la Vila. Els equips que van encertar tots els enigmes van rebre el Diploma de Tió de Roure.

Podeu veure les fotografies de la cursa que ha fet Berta Llorens clicant aquí.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00