Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

28/10/2014

'Projecte Sweeney' al Principal

Actors i músics ompliran l'escenari del teatre Principal    Actors i músics ompliran l'escenari del teatre Principal

L'aula d'activitats teatrals Tracart i la Banda de Música Mestre Montserrat s'uneixen per portar aquest musical a Vilanova

La temporada d'arts escèniques que s'allarga fins al gener presenta una marcada línia de programació acadèmica que vol donar suport a la creació de projectes de joves creadors de l'escena. I aquí s'emmarca el "Projecte Sweeney", que es podrà veure en doble sessió, dissabte 1 de novembre a les 21 h i diumenge 2 a les 19 h al teatre Principal.

Alumnes de l'aula d'activitats teatrals Tracart i de la Banda de Música Mestre Montserrat han sumat esforços per presentar l'estrena d'aquest musical basat en l'obra Sweeney Todd, de Christopher Bond amb música de Stephen Sondheim.

Com explicava en la presentació de la temporada Salvador Cuéllar, adjunt a la direcció escènica de l'obra, "ha estat una trobada molt profitosa en la que hem treballat molt a gust tots junts. És un projecte complex, ja que és un musical on la banda toca en directe i actua alhora, dalt de l'escenari". En total són 42 persones que donen vida a aquesta obra en la que s'explica el retorn d'un barber condemnat injustament i desencantat de la societat que es deixa emportar per una espiral de venjança.

Parlem de música
D'altra banda, dijous vinent 6 de novembre se celebra una nova sessió del cicle "Parlem de música", que organitza l'Associació Musical Eduard Toldrà com a trobada de persones interessades en conversar sobre música. Aquesta sessió, que es farà a les 9 del vespre a l'Auditori, porta per títol "Dues senyores universals: Alicia de Larrocha i Victòria dels Àngels". Anirà a càrrec de Miquel Lerín, promotor de concerts i mànager d'artistes d'òpera. El recorregut artístic d'aquestes dues grans figures mundials va lligat directament a la trajectòria professional de Lerín.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00