Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

13/01/2015

Aquest diumenge se celebra el 1r Cros Ciutat de Vilanova

Les diferents curses del Cros es faran de 9.30 a 13 hores Les diferents curses del Cros es faran de 9.30 a 13 hores

La prova, organitzada per Evasion Running Vilanova transcorrerà pel parc i la platja de Ribes Roges

Aquest diumenge 18 de gener se celebra la primera edició del Cros Ciutat de Vilanova, organitzat per Evasión Running Vilanova, en col·laboració amb l'Ajuntament de la ciutat.

A diferència d'altres curses, el cros es caracteritza per ser un recorregut on es realitzen diverses voltes a un mateix circuit, amb un determinat grau de dificultat, i amb canvis de direcció i sentit de la marxa, el que obliga als participants a passar per diferents tipus de superfície.

El 1r Cros Ciutat de Vilanova, que transcorrerà pel parc i la platja de Ribes Roges, començarà a les 9.30 del matí i fins les 13 hores. Durant aquest temps s'aniran succeint les diferents curses, amb distàncies adequades a la categoria dels corredors i corredores.

El preu de la inscripció és de 6 € per les categories de veterà, absolut, juvenil i cadet, i de 3 € per les categories d'aleví, benjamí i prebenjamí.

Per formalitzar les inscripcions es pot fer a través del web www.evasionrunningvilanova.com/1er-cross-ciutat-de-vilanova o bé presencialment a la botiga Evasion Running Vilanova.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00