Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

16/01/2014

Deu escoles s'impliquen un curs més en el projecte 'Cultura emprenedora a primària'

Durant el primer trimestre l'IMET ha ofert formació al professorat i a partir d'ara es faran sessions de suport mitjançant tallers específics

Una desena d'escoles de Vilanova i la Geltrú participaran aquest curs en el projecte Cultura Emprenedora a primària. La iniciativa s'impulsa per cinquè any consecutiu des del Servei Educatiu de l'Institut Municipal d'Educació i Treball i s'ofereix a l'alumnat de la nostra ciutat.

A l'inici d'aquest curs 2013-2014 el professorat dels centres adscrits al projecte van fer la formació per poder aplicar els valors de l'emprenedoria a la seva tasca pedagògica habitual a la classe. A partir d'aquest segon trimestre l'objectiu és que els mestres traslladin els coneixements als seus alumnes l'IMET realitzarà sessions de suport a les escoles i al professorat mitjançant diferents tallers de creativitat, publicitat i visites d'empreses.

El projecte Cultura Emprenedora a l'escola finalitza al mes de maig amb el ‘Mercat de l'Emprenedoria', una iniciativa que permet fer visible la tasca emprenedora dels infants i els coneixements adquirits al llarg del curs mitjançant la seva participació en aquest projecte.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00