Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

30/04/2014

El 7 de maig acaba el termini per inscriure's com a públic a l'Assemblea Municipal Oberta

El públic podrà participar votant les diferents propostes  El públic podrà participar votant les diferents propostes

La segona AMO es farà a Neàpolis el dissabte 10 de maig

Un cop fet el sorteig per establir l'ordre les propostes que s'han de presentar a la segona Assemblea Municipal Oberta, per tal que siguin valorades i, si s'escau, aprovades, s'ha obert el termini per tal que les persones que hi estiguin interessades puguin assistir-hi com a públic, i per tant participar d'aquestes decisions. El termini per fer la sol·licitud acaba el 7 de maig, i es pot fer directament mitjançant el catàleg de tràmits de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú.

L'AMO se celebrarà el dissabte 10 de maig, de 18 a 20 hores, a Neàpolis. Durant aquest temps es tractaran 5 propostes, tot i que se'n podria tractar alguna més si sobra temps. Cada persona o entitat que defensi la proposta disposarà de cinc minuts per fer-ho. Posteriorment hi haurà 15 minuts per les intervencions del públic assistents i es procedirà a la votació, que només podran exercir les persones majors de 16 anys, empadronades a Vilanova i la Geltrú.

Les propostes aprovades durant l'assemblea es traslladaran a la Comissió Informativa corresponent on es debatran i es portaran al Ple Municipal perquè aquest prengui els acords que es considerin.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00