Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

01/04/2014

La Volta Ciclista a Catalunya va omplir els hotels de Vilanova i la Geltrú

Valoració molt positiva del final d'etapa de dissabte passat

El regidor de Promoció Econòmica i Turisme de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, Gerard Figueras, ha volgut valorar molt positivament el fet que la ciutat acollís dissabte passat el final de la sisena etapa de la Volta Ciclista a Catalunya. "Estem molt contents de l'acollida que la gent de Vilanova va fer a la Volta Ciclista a Catalunya malgrat que el temps no va ser el millor i la coincidència amb altres espectacles esportius. Hi havia molta gent al recorregut urbà i sobretot a la línia d'arribada al passeig Marítim". Figueras també ha volgut agrair la col·laboració en l'esdeveniment de la Unió Ciclista Vilanova, la participació dels Amics del Drac de la Geltrú, el Drac de Vilanova, La Mulassa, i la Carpa Juanita i el Porró, així com el treball dut a terme pel grup de voluntaris/es. 

Finalment l'organització de la Volta Ciclista a Catalunya va ocupar gairebé 300 habitacions d'establiments hotelers de la ciutat el dissabte a la nit, mentre que divendres l'ocupació va ser de més de 30. Gerard Figueras ha afirmat que el 18.000 euros que ha costat l'arribada d'aquesta competició ciclista de primer nivell "han estat molt ben aprofitats perquè han sorgit de la Taxa Turística i perquè han acabat revertint en el sector." Figueras també ha destacat el gran ressò mediàtic que ha tingut aquesta prova a les televisions, ràdios i premsa de 140 països d'arreu del planeta.

Podeu veure un ampli àlbum de fotografies de l'arribada de la Volta Ciclista a Catalunya a Vilanova i la Geltrú si cliqueu AQUÍ
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00