Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

05/05/2015

Finalitza el Cicle de Passejades per a la gent gran, a Tona

Foto: Rosa Maria Farriol Foto: Rosa Maria Farriol

Enguany hi ha participat més de dues mil persones, de les quals una cinquantena eren vilanovines

El municipi de Tona ha acollit la festa de cloenda del Cicle de Passejades per a la Gent Gran que promou la Diputació de Barcelona, amb l'objectiu de donar a conèixer entorns propers als municipis de la província de Barcelona on es pot viure la natura de forma adaptada a les seves necessitats.

Tal i com ja va passar en l'edició passada, la festa s'ha celebrat durant dos dies, el 28 i 29 d'abril, a causa del gran nombre de participants. En aquesta ocasió han estat 2.200 les persones que hi han assistit, provinents d'un total de 52 municipis, cinc més que l'any passat. Del total d'assistents n'hi havia una cinquantena que eren de Vilanova i la Geltrú.

Ambdues jornades es van desenvolupar amb diverses activitats per a la gent gran com una sessió de Tai-txi al Camp de les Lloses, una sessió de risoteràpia al parc de les Feixetes i una caminada fins l'ermita de Vilageriu. Ermita de Vilageriu


Acabades aquestes activitats matinals simultànies per grups, de tornada al parc de les Feixetes, els participants van dinar i, durant la tarda, van gaudir d'un taller de música i moviment. La cloenda va acabar amb l'entrega dels diplomes a càrrec d'alcaldes i regidors dels municipis participants i del diputat d'esports de la Diputació de Barcelona i alcalde de Tona, Josep Salom.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00