Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

01/09/2016

L'Escola Oficial d'Idiomes obre a l'octubre el període de matriculació per als cursos monogràfics i de llengua instrumental

El centre ofereix cursos d'anglès, francès, alemany, italià i xinès

L'Escola Oficial d'Idiomes (EOI) del Garraf obre a l'octubre el període de matriculació per als cursos monogràfics i de llengua instrumental per al 2016/2017. Aquests cursos no reglats inclouen com a llengües l'anglès, l'alemany, el francès, el xinès i l'italià.

Es tracta de cursos que ofereix l'escola fora del seu programa reglat, el qual inclou l'anglès i l'alemany. En aquest cas, els cursos de llengua instrumental permeten a l'alumnat cursar estudis d'algun idioma que no es dóna a l'escola dins el programa ordinari, com és en aquest cas l'italià i el francès, i els monogràfics són cursos molt específics d'idioma, bé per temàtica, bé per destreses.

Les persones interessades en matricular-se cal que s'adrecin directament a la secretaria de l'escola , al carrer de l'Àncora, 29 (Institut de Baix-a-mar). Les places són limitades i les sol·licituds s'admetran per ordre d'arribada.

Les dates i horaris de matriculacions per als cursos de Francès (1, 2, 3 i 4), Italià (1, 2 i 3), Xinès? Endavant, Start Speaking, Keep Speaking, Moving on! i Intermediate Oral Skills serà del dimecres 5 al divendres 14 d'octubre, amb el següent horari: dimecres 5 d'octubre, de 10 a 13 h, i de dimecres 5 a divendres 14 d'octubre de 17 a 19 h.

Quant als cursos Besser Deutsch Sprechen, English Through Songs and Music, The Road to B1, English Through Cinema and Film, Fast Track to B2: Intensive Exam Training, Advanced Fluency Practice, Culture and Customs of the English Speaking World serà del dilluns 17 al divendres 21 d'octubre, amb el següent horari: el dilluns 17 d'octubre de 10 a 13 h i del dilluns 17 al divendres 21 d'octubre de 17 a 19 h.

D'altra banda, els cursos reglats de l'EOI Garraf 2016/2017 s'iniciaran el proper dilluns 28 de setembre.

Trobareu tota la informació aquí.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00