Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

30/12/2015

La Vela Reial s'instal·larà dissabte a la plaça de la Vila

  L'Eliseu recollirà les cartes dels nens i nenes de Vilanova i la Geltrú L'Eliseu recollirà les cartes dels nens i nenes de Vilanova i la Geltrú

El carter reial de la ciutat rebrà als nens i nenes els dies 2, 3 i 4 de gener

La Vela del carter reial de la ciutat s'instal·larà un any més a la plaça de la Vila. L'Eliseu rebrà els dies 2, 3 i 4 de gener a tots els nens i nenes que vulguin anar a portar-li la carta de Ses Majestats els Reis d'Orient. El dissabte dia 2, de 17 a 21 hores, i els dies 3 i 4 d'11 a 14 hores i de 17 a 21 hores.

D'altra banda, la Biblioteca Joan Oliva i Milà organitza pel dilluns dia 4 una Hora del Conte especial, dedicada a l'Eliseu. L'actriu Carme Jariod explicarà als infants la història d'aquest personatge, com va arribar a la ciutat i quina feina realitza durant aquestes dates. L'activitat es farà en dos horaris, a les 11.30 i a les 12.15 hores.

Altres propostes relacionades amb l'arribada a la ciutat de Ses Majestats els Reis d'Orient, són els tallers de fanalets i galetes. El taller de fanalets es realitzarà el dilluns 4 de gener, de 17 a 18.30 hores, al Centre Cívic de Mar, i el dimarts 5 de gener, de 10.30 a 12 hores, al Centre Cívic Molí de Vent. El preu és de 5 euros per infant i cal fer reserva prèvia al mateix centre cívic, ja que les places són limitades. Pel que fa al taller de galetes, es farà el dilluns dia 4, al Centre Cívic i Esportiu La Collada – Els Sis Camins, de 17 a 18.30 hores, i el dimarts dia 5, de 10.30 a 12 hores, al Centre Cívic La Geltrú. El taller està adreçat a infants a partir de 4 anys. També té un preu de 5 euros, i cal fer reserva prèvia.

Retaule de NadalPer últim recordar que el divendres 1 de gener, a les 12 hores, es farà la darrera representació del Retaule de Nadal al vestíbul de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú.

El caganer, el principal protagonista d'aquesta història, endolceix aquesta interpretació de l'origen del Nadal que fa la companyia de l'Estaquirot Teatre, en la que no hi falten pastors, dimonis i l'àngel.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00