Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

27/01/2015

Aquest dijous es tanquen les inscripcions per participar en l'audiència pública sobre l'Eixample Nord

Dissabte es fa l'audiència pública de l'Eixample Nord Dissabte es fa l'audiència pública de l'Eixample Nord

Només en cas de quedar alguna plaça disponible, la ciutadania es podrà inscriure el mateix dia de l'acte, dissabte 31 de gener, a Neàpolis

Fins al dijous 29 de gener estan obertes les inscripcions per participar aquest dissabte a l'audiència pública sobre l'Eixample Nord. Tothom que hi vulgui participar haurà de registrar-se prèviament a través de la web www.vilanova.cat, o de manera presencial a l'Oficina d'Atenció Ciutadana (plaça de la Vila, 8, planta baixa). Només en el cas que quedin places disponibles, també es podran fer inscripcions el mateix dia de l'acte.

Així mateix, les persones que hagin reservat el seu lloc hauran de recollir la seva credencial abans que comenci l'acte, entre les 9.30 i les 9.50 h al mateix edifici de Neàpolis. En aquell moment, aquelles credencials que no s'hagin recollit s'alliberaran i s'oferiran a les persones que vulguin assistir a l'audiència i no s'hagin inscrit amb antelació.

Per poder inscriure's cal ser major de 18 anys. Així mateix, aquelles persones que no estiguin empadronades a Vilanova i la Geltrú podran assistir a l'Audiència Pública, però no intervenir-hi.

L'acte s'iniciarà a les 10 del matí i tindrà una durada de tres hores. La mesa de la sessió estarà formada per un membre de cada una de les formacions polítiques que tenen representació a l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú. La sessió serà moderada per Laura Marín, qui donarà el torn de paraules i controlarà el temps d'intervenció de cada ponent i de les preguntes de la ciutadania. Cada ponència tindrà una durada màxima de 10 minuts. Un cop tots els representants polítics hagin exposat els seus arguments, s'obrirà un torn d'intervencions on la ciutadania podrà fer preguntes directament als membres de la mesa o bé expressar les seves opinions. Ja per finalitzar, cada representant de la mesa tindrà cinc minuts per presentar les seves conclusions.

L'acte serà retransmès en directe per Canal Blau Televisió.

Per a més informació podeu posar-vos en contacte amb la Regidoria de Participació de l'Ajuntament (participació@vilanova.cat).
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00