Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

06/04/2016

Dos joves vilanovins entre els guanyadors dels Premis de Recerca Jove de la Generalitat de Catalunya

Gerard Puig i Eric Limones van recollir el premi a l'Auditori de Barcelona Gerard Puig i Eric Limones van recollir el premi a l'Auditori de Barcelona

L'acte de lliurament es va fer aquest cap de setmana a l'Auditori de Barcelona

Eric Limones i Gerard Puig van recollir aquest dissabte, a l'Auditori de Barcelona, els seus corresponents Premis de Recerca Jove (PRJ), amb els que han estat distingits per la Generalitat de Catalunya pels seus treballs Els castells del sud de Barcelona: Un nou atractiu turístic i És possible una societat igual i justa?, respectivament. Fins a 96 estudiants de 3er i 4rt d'ESO, Batxillerat i cicles formatius de grau superior i mitjà van estar guardonats pels seus treballs d'investigació científica conjuntament amb el professorat.

Els guardons, que atorga el Govern, a través de la Secretaria d'Universitats i Recerca i l'Agència de Gestió d'Ajuts Universitaris i de Recerca (AGAUR), volen fomentar l'esperit científic entre el jovent. Els PRJ s'atorguen en dues categories: una per a alumnes de segon cicle d'ESO i una altra per a l'alumnat de secundària postobligatòria. Els premis estan dotats amb 750 euros, en el cas dels alumnes, i 2.500 euros en el cas dels centres, que els destinen a equipament de biblioteques i material docent.

En aquesta edició corresponent al 2015 s'han presentat 296 treballs elaborats de forma individual o en grup per 395 alumnes, dels quals han estat distingits un total de 75 projectes de 96 estudiants. Els PRJ, que enguany han arribat a la seva 34a edició, premien l'esforç dels alumnes i el treball en equip, a banda de reconèixer el foment que des dels centres de secundària fan de les vocacions científiques.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00