Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

13/02/2013

La Biblioteca Joan Oliva i Milà publica la 'Guia de fons Local i de la comarca del Garraf'

Guia de fons local i de la comarca del Garraf  Guia de fons local i de la comarca del Garraf

Ja hi ha a disposició dels usuaris tots els documents publicats durant el 2012 relacionats amb VNG i amb la comarca del Garraf

La Biblioteca Joan Oliva i Milà, en col·laboració amb les biblioteques de la comarca del Garraf, ha elaborat la segona edició de la Guia de fons local i de la comarca del Garraf que, des del dia 12 de febrer, ja es troba a disposició de tots els usuaris.

La guia inclou les obres que tenen com a tema el Garraf i els seus municipis i les publicacions dels autors nascuts o vinculats a la comarca que han estat publicades al llarg de l'any 2012 i que es poden consultar al Catàleg col·lectiu de les biblioteques públiques.

Les biblioteques públiques garanteixen l'accés a la cultura i al coneixement, són facilitadores de l'accés a la societat de la informació i clau en el foment de l'hàbit a la lectura.

A aquestes funcions s'afegeix la de conservar i difondre el patrimoni documental de la ciutat i la comarca. És en aquest sentit que el fons de Col·lecció local de les biblioteques és una eina de treball fonamental per a investigadors, estudiants i persones interessades en la història i evolució de la ciutat i la comarca.

Per a més informació sobre aquesta guia podeu consultar els següents enllaços:

- Fora del prestatge
- Guies de lectura (Joan Oliva i Milà)
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00