Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

18/12/2014

Els museus de la ciutat ofereixen activitats infantils per Nadal

Can Papiol acull un cop més una activitat adreçada als infants    Can Papiol acull un cop més una activitat adreçada als infants

El Museu Romàntic Can Papiol i el Museu Víctor Balaguer fan dues propostes adreçades a nens i nenes de 6 a 12 anys per als dies de festa

Les vacances de Nadal són llargues per als nens i nenes, i és un bon moment per aprofitar per conèixer els equipaments culturals del la ciutat. Amb l'objectiu d'apropar aquests equipaments als més petits, i de fer-los passar una bona estona, els museus de la ciutat ofereixen activitats infantils.

Per dimecres 24 de desembre a les 10.30 h el Museu Víctor Balaguer proposa una activitat per a nens i nenes de 6 a 12 anys: "Estampa el Nadal!" Un taller per descobrir què són els gravats i aprendre diferents tècniques per estampar les postals de Nadal. L'activitat té un preu de 3 euros per infant i cal fer reserva prèvia al 93 815 42 02 o bé a informacio@victorbalaguer.cat.

Pel que fa al Museu Romàntic Can Papiol, l'activitat proposada és "Les ombres xineses de Can Papiol", on els nenes i nenes de 6 a 12 anys que ho vulguin podran participar en un dels entreteniments preferits al segle XIX, el teatre d'ombres xineses. Aquest taller es farà divendres 2 de gener a les 11 h, té un preu de 3 euros i s'ha de fer inscripció prèvia al 93 893 03 82 o bé a museupapiol@vilanova.cat.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00